2011. április 7., csütörtök

Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.

Április 2.-a szombat éjjel...

Azt hiszem hogy ez a bizonyos szombati nap olyan hosszú volt hogy ezt csak este 8tól mesélem... ekkor éppen patival ültünk deákon és éppen vacsoráztunk az előzőleg a matchban megvásárolt félkiló kenyérből és vajkrémből. ezzel biztosan divatot teremtettünk mert igen sokan néztek minket. Timivel kicsit később ugyanúgy deákon a templom előtt találkoztunk. és ott vártunk a többiekre. akiket nem ismertünk és fogalmunk sem volt róla kik azok akikre várunk. persze közben találgattunk. így mentünk oda két csajszihoz is megkérdezni "ti jöttök a hajnalka bulijára" a csaj egy fura szemöldök húzással és egy miről beszélsz fejjel tudatta hogy nem ő az akit keresünk. ám a mellettük ülő három fiú készségesen felajánlották ha kell ők szívesen eljönnek. mikor már kezdtünk kétségbe esni hogy egyedül kell eltalálnunk a bárba oda jött hozzánk egy csaj akinek a társaságát amugy már régóta figyeltük. és kiderült hogy mi diannások vagyunk és ők minket keresnek. ez az!

Utunk a Corvinus cáfe házig  vitt minket ahol is a szenzációs akciónak köszönhetően a kicsi lépcsőn amin még simán lementünk fel jönni igen nehézkesnek bizonyult. amugy Timivel gyönyörűen lekéstük Hajnalka megérkezését. pedig ott voltunk. csak épp máshol... kellemesen becsiccsentve villamosoztunk el a király utcáig és mentünk be valami Bika Tivadar nevezetű helyre ahol táncolni akartunk. ám a kis helynek az öreg embereknek. és a szar zenének köszönhetően nem sikerült. az egyetlen jó szám ami ott ment az a "hello" volt és mi akkor is éppen a wc.ben álltunk sorba. amiben egyébként a lányból átláthattál a fiúba és fordítva is. ezt nagy visongva fedeztük fel... elszaladtunk Kuplungba. de nem engedtek be minket. francos korhatár. próbálkoztunk a tűzraktérrel. de hát az zárva volt. végső támaszunk a Rizsa volt.. már kikötöttük a biciklit és toltuk be az ajtókat. mikor a szemünket kinyomta egy nagy papír. "zártkörű rendezvény!"  kicsi toporzékolós hiszti után döntöttünk és kisétáltunk deákra a gödörbe. ahol is kisebb összetűzésbe keveredtem a biztonsági őrrel. mert buta volt. én meg okos. :) de végül is ráhagytam a dolgot.

hosszas 5 per ücsörgés után Annuska döntött és haza küldött mindenkit mi lányok vele tartottunk. ismerős terepre tévedtem mikor mentünk hazafelé hozzá. ám előbb beugrottunk a sarki éjjelnappaliba.. a sarki ebben az esetben azt jelenti hogy Annától 3 sarokra... bementünk hogy vegyünk kis pezsgőt. de csak chipset adtak. hiába lesz az ember 18 éves ha egyszerűen a boltok éjféltől hajnal hatig nem adnak ki alkoholt..azért a chipsel is elértük a kellő hatást. Annánál míg ő aludt addig mi kaptunk egy junior monopolit. nagyon aranyos kis játékvolt. és ahhoz képest hogy 6-8 éves korig volt alkalmazható. nekünk fél órába tartott a szabályokat megérteni... bár a játék kezdetén a Hajni minden szabályt átírt gyorsan. bezsebelte a fél kasszát és így nagy tespedve ülte végig a két órás játékot... amíg mi Timivel megállás nélkül röhögtünk a játék végére én már a bábúval dobtam és a kockával léptem. míg volt aki már negyedszerre ment csődbe.. sajnos ekkor már lassan 5-őt ütött az óra. így nagy vidáman felkeltettük Annát aki ekkor már nem is aludt és haza kúsztunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése