2011. április 22., péntek

Olyan világban élünk, amelyben az emberek nem tudják, mit akarnak, de készek érte elmenni a pokolba is.

-Mindenkinek bűnhődnie kell!- Felvette a földről a benzines kannát kinyitotta és elkezdte ráönteni.a férfi akinek még a nevét sem tudta kikötözve feküdt és sírt a padlón.
-Ne tedd ezt. Bocsáss meg. Mit csináltam? Annyira sajnálom- esdeklett és közben próbálta kiszabadítani magát a szorításból érezte a benzin szagát és hallotta ahogy a nő rázza a gyufás dobozt.
-Nem fog fájni...- kivett egy szál gyufát a dobozból végig húzta az oldalán. a gyufa meggyulladt és rádobta az emberre. a benzin belobbant és akkor lángjai voltak hogy szinte alig lehetett látni mit is éget. a férfi csak üvöltött a földön. a levegő megtelt füsttel és érezni lehetett az égett ruhák szagát. majd valami különleges új illat keveredett a füstbe. ez az emberi bőr szaga volt. a férfi próbált forogni a földön próbálta eloltani magát. de sikertelenül. lángolt a cipőjétől a hajáig. és érezte hogy már nem csak a ruhái égnek hanem ő maga is lángra kapott. nem fájt neki. fel sem fogta mi történik vele. csak forgolódott hátha még megmenekülhet. és ekkor a kötél elszakadt. a férfi érezte ahogy a kezeit elengedi a szorítás. utolsó lélek erejével feltápászkodott a földről és ráugrott a nőre. leteperte a földre és ráfeküdt teljes súlyával. a nő próbálta magáról lelökni de nem ment neki. a férfi megfogta a nő két kezét hogy az ne tudja megütni. a nő pedig próbált a lábával rúgni sikerült is neki. felrúgta a nyitott benzines kannát. a benzin elkezdett szétfolyni a teremben és mikor elért hozzájuk az egész folyadék lángra kapott és vele égett a ház is. a férfi egy idő után feladta a küzdelmét a nővel meghalt. de mivel rajta feküdt a nőn így ő is benn égett a házban...
~Mindenki azt kapja amit megérdemel...~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése