2011. december 11., vasárnap

Pontosan az vagyok, akinek ismersz és azóta vagyok, amióta ismerlek.

Szalagavató with Remi Ster Pamacs and Somogyi Light'o Sama in Velence!

Na eléggé facebook-os voltam gyerekek? Idén nem dianás szalagavatón voltam, mert a Reminek is ugyanakkor volt a szalagavatója, mint az én sulimban.
Szombaton este 6-tól kezdődött a szalagavató ünnepély, a gyönyörű fehér ruhákba öltöztet lányok, és az elegáns fiúk keringőztek egymással 4x is... Hát igen egyszer nem volt elég, de gyönyörű volt az egész. Az hiszem legelőször a videókon érzékenyültem el, majd mikor megláttam az első keringőt teljesen magával ragadott az érzés. El tudjátok képzelni milyen érzés látni azt a lányt akivel még nem is olyan régen együtt "barbieztatok" fenn a szobádban, most meg, ahogy ránézel már egy érett felnőtt nőt látsz.... De térjünk vissza a lényegre, a keringők mellett mind a két végzős osztály különböző stílusú táncokat adott elő. Volt minden amit csak el tudsz képzelni, a hip-hoptól kezdve, a countryn át, egészen a salsáig és a sambáig.  Később a szallagtűzés után, a tanáraik búcsúztatták a végzős diákokat egy énekműsorral.
Az after party a közeli "Black Beard Music Pub"-ban volt. Csak a két osztály és az általuk meghívott külsősök voltak ott. Az egész esti táncolás, iszogatás, evés reggel 4-kor ért véget, bár mi akkor már nagyon álmosak voltunk, páran még nagyban táncoltak és dübörögtek a tánctéren. Mulattató volt az egész, és remélem jövőre a Remi is ugyanannyira fogja élvezni az én szalagavatómat, mint én az övét!


[made by 2011] 

1 megjegyzés:

  1. Mi is reméljük!!!:)
    Tetszett az írásod, jó a szöveg, meg a kép is!
    "Jor fádör": Somogyi OLD'o Sama :)))

    VálaszTörlés