2010. június 20., vasárnap

Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.

Nagyon jó kis „csajos” bulim volt a Patival, Tinával és a Barbussal. Nekem teljesen szokatlan az, hogy ők ennyire nyíltak egymással. De csütörtök este rá kellett döbbennem, hogy ez igazán jó dolog. Amúgy azért is voltam velük Solymáron. mert szerdán délután felhívott a Mikulai Fanni. aki amúgy a Pati barátnője és egyszer vagy kétszer ha találkoztam vele. na de a lényeg az hogy meghívott a meglepetés szülinapi bulijára. IGEN saját magának szervezett meglepi bulit. és mennyire igaza is van. hisz így legalább pontosan tudja kik lehetnek ott.. :D

6.15kor találkoztam Moszkván a Tinával és a Barbival. onnan mentünk villamossal Hűvösvölgybe ahol Pati felszedett minket és kimentünk Solymárra. ott még Maxival is összefutottunk. és így vonultunk el Patihoz hogy ott még mindenki tudjon sminkelni. hajat csinálni. enni. inni. vagy épp amit akart..

20.00ra kellett volna oda érni Fanni bulijára. hát mi még 8kor kezdtük el csinálni csak a hajunkat.. so. megint tisztességesen késtünk. :D mikor végre elkészültünk és indultunk találtunk Patiék előtt kiscicákat. így megint 15perc eltelt.. majd végre elindultunk. erre Barbi kitalálta hogy ő virágot fog szedni. és mindent amit meglátott leszedett és összerakott egy csokorba. majd Pati végül még egy fát is ki szedett. és így 9re oda is értünk a buliba. Fanni nagyon örült az ajándékoknak. mi 5en leültünk a sarokba. és focit néztünk. mert az elején még az ment. majd a foci után volt zene. tánc. vízipipa. és tortával dobálás... (: ezek közben. már hajnali 1kor már csak azt vettük észre. hogy 10 vagyunk csak azon a nagy helyen. és se zene. se semmi. csak mi ott ültünk röhögtünk vízipipáztunk vagy csocsoztunk. olyan fél órán belül már mi is elkezdtünk haza botorkálni. és közben igen érdekes meséket hallottam. nem mi NEM pletykáltunk mert a Barbi mesélt magáról... so az nem pletyka.. :D majd Patinál még kicsit kint is beszélgettem Tinával. "lelkiszemetesládák" voltunk egymásnak... de kivételesen ez most jó szerepnek tűnt.. majd bent gyorsan átöltöztünk. elkészültünk az alváshoz. de valahogy az ágyban feküdve. már senki szemére se jött az álom. ezért még fél 5 ig beszélgettünk.

Reggel felkeltünk [végül is mi mást csináltunk volna...] reggeliztünk amíg Pati elment otthonról.. majd futottunk a vonathoz Barbival.. és vettünk édes jegyet solymárról de tényleg nagyon kis aranyos pici...

Ez úton is szeretnék Boldog Születésnapot kívánni Fanninak és köszönöm hogy engem is meghívott!

ui: ha bármit furán írtam volna. vagy épp teljesen értelmetlen maga a mondat szerkezete. és egyéb nyelvi hibák.. kérlek most nézzétek el nekem. (: csók. (L)

3 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Ez nagyon nagy.. :D
    Ma este mivel nem volt jobb dolgom rákerestem a nevemre a google-n és erre kidobta ezt is :D
    örülök hogy ilyen jól érezted magad :D
    csookok Fanni Mikulai

    VálaszTörlés
  2. legközelebb szólj előre ha unatkozni támad kedved és majd csinálunk valamit! :)

    VálaszTörlés
  3. Érettségi után elmehetnénk valahova bulizni!! :)
    Mit szólsz hozzá?? :)

    VálaszTörlés