2010. június 1., kedd

''Az élet szép. Mond, mitől félsz?! Vár még rád száz és száz pillanat, amikor a lélegzeted is elakad.''

Tavaszi Szilveszter!

Nahát. Nahát. ez az alkalom is elérkezett. eredetileg május 15.én lett volna. [vagy valamikor akörül..] de valahogyan azt nem sikerült megszervezni. Ezzel az inspirációval láttunk neki Fannival. hogy majd mi összerakjuk az egészet. tehát eldöntöttük az időpontot és mondtunk egy helyet. majd szóltunk négy embernek hogy hívjanak mindenkit. ezzel csak annyi baj volt mint a végére kiderült. hogy akiknek mi szóltunk nekünk nem szóltak hogy kiket is hívnak.


Elérkezett a nagy nap. május 29. szombat. úgy beszéltem meg Fannival hogy mi jóval előbb találkozunk. 8.ra megbeszéltük oktogont. a szokásos késés persze itt is megvolt. tehát 21.30kor találkoztunk jászain. sürgetett minket az idő. mivel még tequilát kellett venni. és az emberek 22.30ra érkeznek.. :D Mázlink volt mert a Timiék is előbb jöttek. így nem kellett addig kutatnunk ameddig ki nem adják nekünk. na de azért ez sem ment könnyen. hisz az oké hogy van tequilánk meg citromunk. de se só. se kés. tehát irány a meki ott mindent megkapunk. vagy mégsem... jászain nem volt só. ezért Fanni és Vani elmentek nyugatihoz sóért. ahelyett hogy hagytuk volna az egészet a francba. na mindegy.

Amíg Fanniék oda voltak mi lementünk abba a kis parkba a Timiékkel hogy azért mégse a villamosmegállóban ácsorogjunk. 15 perc múlva vissza értek Vaniék két kis zacskó sóval... xD ezzel már végképp sokra megyünk. de a lényeg hogy volt sónk... Ezek a bonyodalmak közben csak úgy repült az idő. és máris 22.30 volt. összegyűjtögettük az embereket. közben volt aki elment. volt aki késett. és volt aki még előbb is érkezett. és volt olyan is hogy ismeretleneket hívtunk el.[csak felét nem értettük..] tényleg jó dolog az idő. csak nem tudom minek is találták ki. ha senki nem nézi. na de mindegy.. :D A nehézségek ellenére elindultunk Margitszigetre és út közben összefutottunk azokkal akiket még Fanni hívott Jászain. Tehát most éppen ott tartok hogy besétáltunk szigetre ahol is a nagy réten letelepedtünk a tölgyfa alá.. [bár nekem az összes fa tölgy...] a csapat elkezdett klikkesedni. voltak akik pipáztak. egy másik társaság ivott. voltak olyanok akik félre vonultak messzire hogy... [hát nem is tudom mit csinálni..] és a negyedik kis csoport csinálta azt ami az egész este hangulatát felturbozta... lassacskán kezdett összeszokni a banda. mindenki megismerte a másikat. és utána egyből el is felejtette ki volt az.

Egészen hajnali fél 4ig kinn voltunk. és az egész olyan teljesen nyugis és hangulatos volt. bár ebbe is becsúszott egy kisebb hiba mikor Vani eltűnt hogy megnézze a pasiját a Palit aki amúgy egy a Duna part szélén álló oszlop. és Vanessza bevallása szerint ő a legjobb férj. mivel nem beszél. nem mozdul el. mindig ott van ha kell. nem csal meg. és mindig mereven áll. bár egy kicsit nagy. ja és amúgy azért férj. mivel összeadtam őket. :D majd indulás előtt még én és Fanni is összeházasodtunk. szóval most feleség. és feleség vagyunk... [de ez egy hosszabb történet lenne..hogy miért is. ] kiértünk Margit hídra és ott mindenki ment is haza amerre csak tudott. Körülbelül ennyi volt az első Tavaszi Szilveszter amit mi rendeztünk. De a Timinek egyik barátnője egy nagyon jó ötletet adott. amit a jövőben meg is lehetne valósítani. még hozzá azt hogy ebből a mi kis rendezvényünkből egy nagyobb szabású valamit csinálni. mert az elnevezése jó az egésznek. csak így még nagyon nincs értelme a dolognak... Na de se baj mi így is élveztük. (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése