2010. október 9., szombat

Ha nem létezne megbocsátás, senkinek sem volnának barátai...

161!

végre péntek van... :D és ez azt jelenti hogy ma csak 5 órám volt. de ezt is lehet boldogabbá tenni. reggel iskolafogászhoz mentünk ezért 8.15kor találkoztunk a... Beethoven utcánál?? [na ezt még mindig nem tudom hogy hol van a fogászat... de lényegtelen.] reggel találkoztunk csajokkal Moszkván 7.50 kor hogy legyen 10 perc cigi szünet és utána busszal fel a hegyre... a fogászat furcsamód gyorsan el telt. és az osztály főnökünk még plusz késési időt is felszámolt nekünk. tehát számított arra hogy lesznek olyanok akik 15 percet késnek. ezért 15 perccel korábbra mondta az oda menetelt... ezért biztosra vettük hogy az első órát kihagytuk... majd idén megkaptuk azt az engedményt is hogy egyedül menjünk vissza a suliig... whao. [ha ismernétek a Rózsa nénit tudnátok hogy ez nála nagy szó...] emiatt mi szépen ráérősen felmentünk a busszal. ami természetesen a hosszabbik úton megy fel. csak hogy minél később érjünk be a 2. órára is... ^^.

suli után találkoztam Fannival. fel jött sulink elé. és úgy kellett körbe vezetni bent mint aki most van ott először pedig 2 évet oda járt. majd moszkván még beszélgettünk kicsit Timivel. közben Fanni rájött hogy ő éhes. mondtam a mekit. de az nem jó mert ott nem lehet cigizni. oké akkor legyen mandarin. felmentünk mamutba az étteremben kinéztük mit együnk. de annyi minden volt hogy nem tudtunk választani. már majdnem minket kérdeztek mikor is visszaraktuk szépen a tálcánkat és eldöntöttük hogy mi kínaiba megyünk inkább.. (: kimenet közben az egyik konyhás nő [?] megkérdezte hogy miért gondoltuk meg magunkat. mi meg reflexből rávágtuk hogy most inkább a kínait kívánjuk... tehát átsétáltunk a kínaiba. vettünk kaját meg is ettük és ott voltunk kb. 2 órán át... abból 1 órán át nagyon jó mai zenék mentek. amit furcsálltunk mert ott mindig valami hülye kínai zene megy... de amint kimondtuk hogy de jó ez az újítás. azonnal átkapcsolták...  tipikus.

majd mikor már egy órája ásítozó verseny tartottunk. átmentünk a mekibe. hogy igyunk kapucsínót... sok sok cukorra... (:  ott találkoztunk Fankával de vagy nem vett minket észre vagy nagyon elfoglalt volt azzal a csajjal... egyszóval nem vett minket észre... :D végül elváltunk egymástól Fannival. de jó volt őt újra látni... és egy remek nap volt így egybe ez a péntek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése