2011. január 2., vasárnap

Remélem túl nagy zajt nem csaptunk!

Azt hiszem most jött el az ideje annak hogy megírjam az év első blog bejegyzését... amely mint sejthetitek sokan a múltról fog szólni... apropó köszönöm szépen a videóval kapcsolatos vissza jelzéseket nagyon jól estek... (:


Boldog 17.et Alvin és a mókusok!

 Tavaly [:D] december 27.én volt számomra az év utolsó koncertje és mi más lett volna ez mint az Alvin és a mókusok. a Grenma felkonferálásával. Mint minden általában ez is egy vonat úttal kezdődött ahol is Anitával jókat röhögcséltünk. én meséltem neki ő mesélt nekem. hisz jó rég nem találkoztunk. majd déliben összefutottunk Barczával és így hármasban mentünk Moszkvára összeszedni a késő Fannit. egy cigi. két cigi. meg is érkezett Fanni. még egy cigi. mert még egy ember hiányzik a Barcza haverja. ő is befutott és indultunk is a metróval stadionokig. a trolira várva észrevettük hogy nem csak mi igyekszünk a koncertre mert tőlünk 1-2 méterre ott álltak Csicsiék... jött a busz és már ment is el de mi ott ültünk rajta és kanyarogtunk a Dürer kert felé. Bementünk és megvettük Anitának a jegyet majd leültünk a fotelokhoz dumcsizni. Barczát és a haverját ekkor már elhagytuk tehát csak 3.an voltunk. ott ültünk hátul a sarokban röhögcséltünk és dumcsiztunk na meg persze nosztalgiáztunk... és közben az idő csak múlt már fél 9 volt. mikor gondoltuk hogy átmegyünk a nagyterembe. ha már se a Móni se a Barcza nem talált el a fotelekig... azt hiszem tényleg csak ennyi kellett hogy mi elinduljunk mert a nagyterem előtti folyosóra belépve egyből belefutottunk Barczába és Petibe [?] majd megláttuk Ricsit. köszöntünk mindenkinek és ott dumcsiztunk míg meg nem jött Móni és Judit.

Hirtelen elkezdődött a koncert és mindenki szét széledt majd benn a nagyteremben ismét egymásra találtunk. A Grenmának is lemezbemutatója volt. így egy jó pár új számot hallhatunk de azért a régiek és halhatóak voltak... és a koncert vége fele kellett egy olyat csinálni hogy mindenki leguggol és mikor Csongi mond valamit akkor felugrunk... biztos nem először csináltak ilyet de nekem ez újdonság volt..:D

Az Alvin és a Mókusok koncert most valahogy igen hosszúra sikeredett aminek nagyon örültünk új és régi számok egyaránt voltak. és az összesre ott ugráltunk. na meg a három mókus is a színpadon...  a koncertek után vissza ültünk a fotelokhoz és ott beszegettünk pár órát. majd olyan 3 óra körül azt hiszem elküldtek minket a foteloktól ezért Móni Barcza és én elindultunk oktogonra hogy majd ott melegedünk. az oda úton hógolyóztunk egy kicsit. na meg futottunk a jeges úton hátha seggre esünk. Barcza kuncsorgott a fenyőfás bácsinak hogy hátha bemehetnénk megnézni a szép világító színes kiállítást. de nem engedte... az andrásin sétálva énekelgettünk mindent ami az eszünkbe jutott. ilyen volt például a Barbie girl aminek a szövegét a Barcza jobban tudta mint mi a Mónival... -.-" oktogonon beültünk az Isztambulba.. és teáztunk egy kicsit.. xD amitől Móni rosszul lett egy cseppet de ezt egy kis röhögéssel feloldottuk.

Végül 4 órakor elindultunk oktogonról villamossal Moszkvára onnan pedig sétálás helyett metróval mentünk egy megállót hogy a vonatig eljussunk. álltunk a peronon és jött egy metró megállt és nem nyitotta ki az ajtót. csak fogta és tovább ment.. mi meg már szálltunk volna rá fel.. de nem engedte. olyan gonosz volt. :D 5 perc múlva jött a következő. amin már emberek is ültek. így arra minket is felengedtek. elsétáltunk a vonathoz felültünk rá és haza mentünk. ki amerre látott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése