2010. október 3., vasárnap

Székek eldobálva, asztalok felborítva. Kezekben törött üvegek. Állva nincs sok esély nyerni, de nem futunk. nem futunk.

Alvás flashmob!

Szombaton kettő órakor több száz ember a mamut II.ben álomra hajtotta a fejét. a flashmob célja, hogy megmutassa az embereknek. a facebook nem csak kapcsolat tartásra alkalmas hanem igenis lehet szervezni rajta közösségi megmozdulásokat. na és persze hogy egy jó programunk legyen szombat délutánra.

az akcióról facebookon meg lehetett tudni szinte minden információt. de a helyszín titkos volt. egy emailt. kellett küldeni ahhoz hogy megtudhasd. de miután elmondták sem mondhattad el senkinek. mert meglepetésnek kellett lennie hogy hol bukkanunk fel... a mamutban csak a biztonsági szolgálat tudta mi lesz itt. ezzel biztosítottak minket. hogy senki sem fog felrángatni a földről. de se az eladók. se a vevők nem sejtettek semmit. csak az a pár száz ember aki éppen emiatt ment oda.

jobb sarok. kéktakaró. sárga. fehér felső! :D
az emailben. elmagyarázták nekünk. hogy nem szabad túl nagy feltűnést keltenünk. ami párnát, plüss állatot, takarót, hálósapkát hozunk rejtsük el. egészen kettőig nézzünk úgy ki mintha éppen mi is csak vásásrolni jöttünk volna. majd hirtelen a semmiből kettő órakor. kapjunk elő mindent és feküdjünk le aludni a szökőkút köré. semmilyen jel nem utalt arra hogy mikor kellene lefeküdnünk. annyit mondtak kettőkor amint látod hogy valaki eldőlt te is feküdj le utána. sajnos annyiból nem sikerült megvalósítani a meglepetést. hogy a sok ember. mind a szökőkút körül várakozott. felülről pedig kamerások és fényképesek. tették vették a dolgukat. de mégis megleptük az embereket. mikor hirtelen egyszerre lefeküdt mindenki. és úgy tett mintha aludna... :D

előtte az óránkat be kellett állítani 14.05re. lehetett hozni ébresztő órát vekkert. vagy épp a mobilodon is beállíthattad az ébresztőt. a lényege az volt. hogy hangos legyen. így mindenki 5 perc múlva fel is kelt. és ugyan olyan hirtelen ahogy oda került el is kellett tűnnie. sajnos ez sem éppen úgy sikerült ahogy eltervezték. vagy lehet nem éppen úgy ahogy én elképzeltem. azt írták hogy 2 óra 5 perckor mindenkinek meg kell szólalnia az ébresztőjének és valószínűleg egy hatalmas nagy zajt kell majd csapnia a sok vekkernek egyszerre. ez elmaradt helyette mindenki felült. fel állt majd megtapsoltuk magunkat. és szépen összepakoltunk és elmentünk. :D



de buli volt az egész. és nagyon szépen köszönöm Tominak hogy eljött és ha nem is vett rész az akcióban. mégis videózott minket... pedig előtte pénteken azt mondta nekem hogy elvetemült vagyok hogy ilyenekre járok... és köszönöm Katicának akinek az utolsó pillanatban szóltam hogy jöjjön el velem. nagyon jó volt veled együtt aludni... (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése