2010. június 25., péntek

"a lét határozza meg a tudatot. megiszom a lét elmegy a tudatom. "

ha már úgy is nyár van. miért ülnénk itthon. így gondoltunk egyet Fannival és szerveztünk egy amolyan összecsücsülős. pipázós. piálós estét. a szűk családi körrel... :D
Vanival és Fannival déliben találkoztam 8 helyett 10 perccel később mert kivételesen nem ők késtek hanem én a vonat miatt... majd onnan mentünk jászaira. oda beszéltük össze Sajtival. Tomival. és Barczával a találkozást. gondoltuk. lesz egy csomó időnk még az összetalálkozás előtt. hát ezt nagyon benéztük. mert pont annyi időnk volt hogy vegyünk narancs levet. és pisiljünk a mekiben. bár még pluszba fél órát ültünk mert Barczát vártuk aki szokásához híven betartotta az illedelmes késését.
elindultunk Margitszigetre. és célirányosan a játszótérre mentünk. gondoltuk még mindig le van zárva az árvíz miatt a fél sziget.. és Pali is még búvárkodik... [tudjátok Pali a Vani tökéletes oszlop férje akivel a Tavaszi szilveszteren házasodott össze.. :D ] begyújtottuk a pipát és beszélgettünk. majd egyszer csak odajött hozzánk két fiú kis szöszik... és mondták hogy őket otthagyták a barátaik és hogy csatlakozhatnának.e hozzánk. először a fiúk elküldték őket. de aztán megbeszéltük velük hogy jó arcoknak tűnnek ezért visszahívtuk őket. és milyen igazunk is volt. nagyon jó fej csávók voltak.. alapból az egyik úgy indított hogy "sziasztok én Görcs vagyok..." a másik eleinte kicsit félénknek tűnt. de végül egészen reggelig ott maradt velünk. míg a másik valamikor éjfél és hajnali 1 között lelépett... mi közben tovább pipáztunk iszogattunk és beszélgettünk. majd olyan 3körül eldöntöttük hogy oké megyünk haza. már össze is pakoltunk és kezdtünk kisétálni. mikor oda jött hozzánk egy csávó. hogy most kapták meg az érettségit. és ezt ünneplik. van piájuk amihez kevesen vannak be kéne segíteni... mi meg cserébe adtunk nekik egy pipát.. :D ezért még legalább egy órát maradtunk. de már tényleg nagyon hideg volt meg álmosak is voltunk így elindultunk. közben Vani már elment Fannihoz aludni. míg Fanni velem jött Tomihoz Sajtival... a másik jó fej csávó is jött velünk 4körül haza őt amúgy Bencének hívták azt hiszem. de a név memóriám sose volt jó.. :D Barcza ott maradt még azokkal akikhez hozzácsapódtunk...bár nem hiszem hogy ez az volt.
szóval elindultunk 5en ki Tomihoz Csepelre. persze ebből valahol Erzsébet körül levált a Bence... így maradunk négyen. mondhatni. érdekes volt nekünk Fannival úgy oda menni hogy még soha életünkben nem voltunk ott és azt se tudtuk hogyan jutunk oda. de volt két "erős. okos" fiú velünk akik mindezt tudták. így még haza is épségben értem.. (: és reggel még tiramisut is kaptunk Tomitól amit az anyukája csinált és isteni volt. szóval ismét köszönjük!
szerintem én ennyi voltam mára. majd jelentkezem ha ismét lesz valami érdekes. fontos. csók. (L)

1 megjegyzés:

  1. hát igen, jóféle kis este volt, jöhet még ilyen.. :) akkor lehet még a szomámban is összepakolok elötte, ne godoljátok,hogy trehány lennék :D Lehet akkor már alhatsz is belül, ha szépen kéred nici.. :P

    VálaszTörlés